İchimoku indikatörü kullanımı - Kudret AYYILDIR - 08 Mayıs 2013 Çarşamba



Forex yatırımcıları başarılı sonuçlar elde etmek için analiz metotları içerisinde yer alan İndikatörleri kullanmaktadır. Ancak indikatörler doğru kullanıldığı zamanlarda yatırımcının yanında olan bir sistemdir. Bu bağlamda matematiksel göstergeler içerisinde en çok kullanılan İchimoku indikatörünü inceleyeceğiz.

Comments

  1. Bu indikatörü öğrenmek için videoya tıkladım. Ancak bir türlü konua geçiş yapamadınız. Lafı çok uzatanlara çok kızıyorum. Webinar kelimesi kaç kez kullanıldı kimbilir. Sayamadım.
  2. bildiğin belli de, hiçbir şey anlatmıyorsun diyen adam haklı. ıı uu şey kem küm diye ders mi anlatılır? Bulutun altı up üstü down sa ama kapanış üstten bulutun içine doğruysa bu ne demektir? tam tersi olduğunda nasıl yorumlanır.? eğer bu durumlarda bulutun içinde değilse nasıl tepki vermek gerek gibi sorular havada kaldı. Boşa geçirilmiş bir saat oniki dakika. Bu anlatılanları 9dk lık videolardan anlayabilirsiniz boşuna vaktinizi harcamayın.
  3. ilk 20 dakikayı geçin. Katılım artacak beklentisi ile geyik yapmış.
  4. ''Hani'' kelimesini bu kadar çok kullanmayın.
  5. Emeğinize sağlık ama chinkou span analizinde ciddi problem var
  6. hızı 1,25 yapıyorum gene yavaş konuşuyo :)
  7. içimi oku demek :) türkçe
  8. Tam olarak bilemiyorum. Belki yanlış bir kanı olabilir. İlk kez bu indikatörü bu eğitimle gördüm. Eğitime canlı katılıyor olsam hocaya kesinlikle sorardım. Bulutlar kapanıp uç olarak dönüş yaptığı nokların büyük çoğunluğunda trend terse dönmüş ve sert iniş yada çıkış trendi göstermiş. Bu bir tesadüfmüdür, yoksa gözden kaçan önemli bir ayrıntımıdır. Bu konuda bilgi sahibi olan varsa bunu açıklayabilir mi?
  9. Belirtilen tarh itibariyle eurusd ve altın düşüş trendine devam etmiş. Bu indikatörün uygulanması için aceleci olmamakta fayda vardır.
  10. Paylaşım için çok teşekkürler !


Additional Information:

Visibility: 26065

Duration: 0m 0s

Rating: 68